Shortcode huren
Premium sms

SMS Shortcode.

Ontvang SMS berichten op een verkort nummer.

Virtueel nummer

Hoe werkt shortcode bij smsbox?

U vraagt uw KEYWORD aan via ons contactformulier (Contacteer ons) in uw account. Niet elk KEYWORD is vrij, gelieve enkele combinaties op te geven, zodat wij verschillende mogelijkheden kunnen checken.

Land Consumentenprijs Opbrengsten (incl. BTW) Opbrengsten (excl. BTW)
BE € 0.50 € 0.121 € 0.100
BE € 0.75 € 0.182 € 0.150
BE € 1.00 € 0.399 € 0.330
NL € 1.50 € 0.678 € 0.560
Deze tarieven kunnen op elk moment wijzigen. Wij zijn wel verplicht u hiervan op de hoogte te stellen via e-mail.
Prijzen huur

Enkele toepassingen

Chat
SMS Access
Dating
Micropayments (E-Money)
Advies diensten (bijv. live horoscoop dienst)
Donatie
Voting
Mobiele Content
De berichten komen in deze "Inbox Premium SMS" terecht. De ontvangen berichten kunnen tevens doorgestuurd worden naar uw applicatie via een HTTP-POST. Dit is bv. om berichten te ontleden en zo bv access te geven tot een website (SMS Access).
We betalen u binnen de 90 dagen na het einde van de kalendermaand uit, als uw tegoed bij ons meer is dan € 25 (België, voor buitenland geldt minimaal € 50). Heeft u die maand minder verdiend, dan schuift uw tegoed automatisch door naar de volgende maand. Totdat er uiteindelijk wel € 25 of meer tegoed op uw account staat.
U kan ons een factuur toesturen (BTW-nummer verplicht!) na elke kalendermaand bij het bereiken van het min. bedrag. U ontvangt dan in uw mailbox een e-mail met het juiste bedrag voor facturatie, indien > € 25 (buitenland > € 50). Het opgegeven bedrag is excl. btw. Een vervaldatum van +4 maanden moet vermeld staan op de factuur.
Sinds 10/2019 kan een KEYWORD enkel maar geregistreerd worden na manuele goedkeuring van de mobiele operator. Er moet tevens aangegeven worden dat het KEYWORD op een correcte manier wordt aangebracht mbt layout en kosten en dit via bv. een radiospot, flyer etc. Dit kan enkele dagen tot zelf enkele weken duren. Gelieve dus ruim op voorhand uw KEYWORD aan te vragen.
Bel nu
Verstuur e-mail